29 Mayıs 2012 Salı

Demeden geçemeyeğim, Gossip Girl

Gossip Girl'e zamanında ne kadar boş dizi, bilmem ne dizi demiş olsamda izlediğim ve yeni bölümünü beklediğim bir dizi. Boş desekte, televizyonda gördüğümüz çoğu diziye, özellikle Türk dizilerine, göre daha dolu. En azından kültürlüler!
Demeden geçemeyeceğim konu ise özellikle son sezonda gözümüze çarpan kıyafetlerin çirkinliği. Blair'in o çiçekli, parisienne gömlekleri, elbiseleri, elit makyajları, şık çanta ve ayakkabılarına noldu. Her çeşit deseni uyumlu giymesine hayret ettiğim Blair şimdi olmuş varoş.




Afedersinde bu ne? Turuncu ayakkabı ve babaanne çorabı, bi de üstüne mor kaban. Cidden bu ne?





 

Bunun hakkında konuşmak bile istemiyorum. Pembe ''takım'', mor gömlek üstelik parlak çiçek aksesuarlı ve kırmızı çanta... Louis'den sonra bunalıma girdin galiba. Parası olup da giyinememek bu olsa gerek. 


Bu kız başlı başına bi fenomen zaten. Hadi anladık Upper East Side cemiyetinden uzak kalma havaların falan var. Pantalon tişört taklırım diyosun. İyiydin güzeldin de üstündekini anneannen mi ördü? Hayır onu da geçtim, artık yaşlı teyzelerin üstünde bile görmüyoruz bunlardan. Hadi onu da geçtim, orası Amerika. Burda görsek neyse. Bütün itibarını kaybettin şu kazak denemeyen şeyle kızım...



Chuck da o kırmızı tulumuyla baya bozdu işi. Bu pijamayı da üzgünüm beğenmedim. Bizımla deyılsın tatlım. Blair'le ''tuhaf'' kıyafetlerinizle mutlu mesut yaşayın bence.


Serena ise her zamanki gibi güzelliğini koruyor. Ne seksi hatundur.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder